USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Klikkaa kysymystä nähdäksesi vastauksen.

Kuinka tunneille ilmoittaudutaan, koskeeko myös edellisen kauden oppilaita?

Uuden lukuvuoden alkaessa kaikki oppilaat ilmoittautuvat tunneille, sekä uudet että edellisen kauden oppilaat. Parhaiten ilmoittautuminen onnistuu sähköpostilla osoitteessa: balettiopisto@tampereenbalettiopisto.com tai puhelimitse 050 3705839, 050 5536908.

Lisäksi käytössä on ilmoittautumislomake, joka täytetään uuden kauden alkaessa. Tunneille ilmoittaudutaan etukäteen, jotta varmistetaan oppilaspaikka ryhmässä ja sekä tunnin taso ja oikea ryhmä. Tunnit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Saako tunteja kokeilla ilmaiseksi? 

Uusilla oppilailla on mahdollisuus yhteen kokeilukertaan. Mikäli käynti jää ainoaksi, tunnista ei veloiteta erikseen. Harrastuksen jatkuessa kokeilukerta katsotaan ensimmäiseksi maksulliseksi tunniksi.

Täytyykö ensimmäisellä tunnilla olla jo oikeat asut ja varusteet?

Ensimmäiselle tunnille voi osallistua kotoa löytyvillä liikuntaan sopivilla vaatteilla. Esimerkiksi trikoilla, sortseilla, t-paidalla/topilla ja paljain jaloin. Varsinaiset luokkapuvut (baletti) ja lajitossut ym. voi hankkia sitten kun harrastuksen jatkuminen on varmistunut.

Kuinka toimin, jos en pääse tunneille matkan, sairauden tms. johdosta?

Mikäli et pääse omalle tunnillesi voit korvata väliin jääneen tunnin esimerkiksi seuraavalla viikolla toisella vastaavalla tai alemman tason tunnilla. Korvaamiseen voi hyödyntää kaikkia kolmea toimipistettämme. Balettitunnin voi korvata myös esimerkiksi jazz-, street- tai nykytunnilla (ja toisinpäin), kunhan tunnin taso on sopiva, mieluiten alemman tason tunti. Mikäli olet epävarma itselle sopivista korvaustunneista ota yhteyttä toimistoomme:

balettiopisto@tampereenbalettiopisto.com

050 5536908, 050 3705839.

Mikäli flunssa- ym oireiden vuoksi et kykene osallistumaan lähiopetukseen, voit lähettää sähköpostilla pyynnön mahdollisuudesta osallistua tunnille etänä Zoomin kautta. Pyyntö etäopetuksesta tulee esittää viimeistään omaa tuntia edeltävänä päivänä. 

Suoritetaanko oppilasmaksut kouluilla vai lähetetäänkö opinnoista lasku?

Oppilasmaksut suoritetaan kouluilla, Käytössä ovat pankki-ja luottokortti sekä käteinen. Maksuista ei lähetetä laskuja. 

Saavatko huoltajat / saattajat seurata tunteja salissa tai tanssistudion ovella?

Kaikki oppilaat, myös pienet lapset, osallistuvat tunneille ilman huoltajaa/saattajaa. Osassa toimipisteitämme tanssistudion ovet ovat eteiseen avoinna tuntien aikana, mutta turvallisuussyistä pyydämme pitämään oviaukot vapaina.